Καλώς ήλθατε στα Matas' Apartments

ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Διαθέτουμε μέσα στην χώρα της Τήνου και στην πιο ήσυχη τοποθεσία της πόλης, πρόσφατα ανακαινισμένα, διαμπερή, αυτοτελή και ανεξάρτητα πολυτελή διαμερίσματα Α΄ κατηγορίας επίσημα από τον Ε.Ο.Τ., κατάλληλα διαμορφωμένα για διαμονή καλοκαίρι και χειμώνα, με έμφαση στην υψηλή αισθητική, με μεράκι, με αγάπη και με ιδιαίτερη φροντίδα που τα καθιστούν προσεγμένα στην κάθε τους λεπτομέρεια.

Τα σκαλιστά αντικέ κρεβάτια και έπιπλα, τα φυσητά χειροποίητα φωτιστικά, οι εσωτερικοί πίνακες μαρμαρογλυπτικής και τα μαρμάρινα τραπέζια κήπου που κυριαρχούν στον εξωτερικό διάκοσμο του συγκροτήματος συνθέτουν ένα απαράμιλλο σύνολο εναρμονισμένο στο γνήσιο κυκλαδίτικο περιβάλλον.

Όλα τα διαμερίσματα έχουν θέα σε έναν ολάνθιστο κήπο και συνδυάζουν την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις ακόμη και για 4μελείς οικογένειες. Από την πρώτη στιγμή θα αισθανθείτε τα διαμερίσματά μας τόσο ζεστά και οικεία σαν να είναι το δικό σας σπίτι και θα νιώσετε την μοναδική ευκαιρία να έχετε μια διαμονή αξέχαστη και παραμυθένια!!!