Καλώς ήλθατε στα Matas' Apartments

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ & ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή fax ή email και επιβεβαιώνεται με την κατάθεση προκαταβολής ισόποσης του 25% της συνολικής χρέωσης στον τραπεζικό λογαριασμό του συγκροτήματος.

Ο πελάτης μόλις φθάσει στο συγκρότημα πρέπει να εξοφλήσει την κράτηση είτε με μετρητά είτε με κάρτα, χρεωστική ή πιστωτική, και πριν παραλάβει το κλειδί του διαμερίσματος.
Εννοείται ότι σε περίπτωση που η κράτηση δεν γίνει από μεμονωμένο πελάτη αλλά από πρακτορείο ταξιδιών, τότε η εξόφληση της κράτησης πρέπει να γίνει πριν από την άφιξη του πελάτη από το ίδιο το πρακτορείο με έμβασμα στον τραπεζικό λογαριασμό του συγκροτήματος και αυτό(πρακτορείο) πρέπει να εφοδιάσει με σχετικό VOUCHER τον πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση αποστολής εμβάσματος από άλλη Τράπεζα από αυτήν του συγκροτήματος (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) τα έξοδα αποστολής και μεταφοράς από τον τραπεζικό λογαριασμό του μεμονωμένου πελάτη ή του τουριστικού πρακτορείου επιβαρύνουν πάντα και μόνο τον αποστολέα.


AΦΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Το check in γίνεται από τις 14:00 μ.μ. έως τις 24:00 μ.μ. της ημέρας άφιξης ενώ το check out γίνεται στις 12:00 μ.μ. της ημέρας αναχώρησης.

Ό πελάτης, κατόπιν συνεννόησης, μπορεί να παραμείνει στο διαμέρισμα από τις 12:00 μ.μ έως τις 18:00 μ.μ. με χρέωση το ήμισυ της συμφωνημένης τιμής διανυκτέρευσης, ενώ μετά τις 18:00 μ.μ ό πελάτης υποχρεούται να καταβάλλει ολόκληρο το ποσό της ημερήσιας χρέωσης.


ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ακύρωση της κράτησης σε κάθε περίπτωση γίνεται με fax ή email προς το συγκρότημα.

Εάν ό πελάτης ακυρώσει την κράτηση 21 ημέρες πριν από την άφιξή του, δεν υποχρεούται σε καμία πληρωμή και δικαιούται να ζητήσει πίσω τη δοθείσα προκαταβολή.

Εάν ό πελάτης ακυρώσει τη κράτηση στο διάστημα από 21 μέχρι 14 ημέρες πριν από την άφιξη, υποχρεούται να πληρώσει το ήμισυ της χρέωσης για μια ημέρα διαμονής ενώ εάν ακυρώσει αυτή στο διάστημα από 14 μέχρι 7 ημέρες πριν από την άφιξη, υποχρεούται να καταβάλει το 50% του ποσού της συνολικής χρέωσης της διαμονής του.

Σε περίπτωση που ακυρώσει αυτήν μετά τις 7 ημέρες ή δεν ακυρώσει καθόλου ή δεν στείλει κάποιο δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύει τον σοβαρό ιατρικό λόγο που επιβάλλει την ακύρωση της κράτησής του ή δεν προσέλθει ποτέ στο συγκρότημα για check in, τότε τα ακυρωτικά που του επιβάλλονται είναι 100%, δηλαδή όλο το ποσό της χρέωσης της διαμονής του(Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού του 1979).

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ 

  • Το τουριστικό συγκρότημα Matas Apartments δεν είναι υποχρεωμένο να κρατά τις βαλίτσες του πελάτη μετά την αναχώρησή του (check out).
  •  Στο συγκρότημα  Matas Apartments δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα.
  • Στο συγκρότημα  Matas Apartments δεν επιτρέπεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.
  • Στο συγκρότημα  Matas Apartments απαγορεύεται η χρήση σίδερου για σιδέρωμα ρούχων καθώς επίσης και η πλύση αυτών, αφού οι υπηρεσίες αυτές προσφέρονται και παρέχονται κατόπιν χρέωσης του πελάτη