Καλώς ήλθατε στα Matas' Apartments

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Αγαπητοί επισκέπτες,

Το MatasApartments άνοιξε τις πόρτες του!

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί τηρώντας όλα τα νέα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας.

 

Πληροφορίες για την διαμονή σας

Διασφαλίζουμε πάντοτε στους επισκέπτες μας προδιαγραφές Υγιεινής και Ασφάλειας άριστης ποιότητας και εργαζόμαστε σύμφωνα με τις οδηγίες της Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έτσι ώστε:

  1. Να σας υποδεχτούμε σε ασφαλές περιβάλλον με νέες ανέπαφες διαδικασίες άφιξης (check in) όπως και  αναχώρησης (check out).
  2. Φροντίζουμε για την καθαριότητα και την απολύμανση δωματίων και κοινόχρηστων χώρων σύμφωνα με το επίσημο Πρωτόκολλο Υγιεινής για τα ξενοδοχεία και τα συγκροτήματα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων, πολύ σχολαστικά.
  3. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο για να χρησιμοποιεί τον προστατευτικό εξοπλισμό του, να χειρίζεται σωστά εργαλεία και εγκεκριμένα υλικά, να εφαρμόζει διαδικασίες και πρωτόκολλα, για την καθαριότητα – απολύμανση και διαχείριση των χώρων υποδοχής και φυσικά των διαμερισμάτων μας.
  4. Φροντίζουμε να διατηρούμε τις κοινωνικές αποστάσεις για το προσωπικό μας και το ίδιο συστήνουμε  στους πελάτες μας.
  5. Παρέχουμε συσκευές απολύμανσης για τα χέρια σε όλα τα κρίσιμα σημεία του κτιρίου μας.
  6. Για προληπτικούς λόγους υγείας και ασφάλειας στο κτίριο, δεν επιτρέπεται η κατανάλωση ή προμήθεια τροφίμων από εξωτερικούς προμηθευτές (delivery), καθώς και οι επισκέψεις στα διαμερίσματα από μη διαμένοντες.
  7. Με βάση την πολιτική του Matas’ Apartments παρέχεται καθημερινή καθαριότητα στα  διαμερίσματα.
  8. Αναχώρηση μετά τις 12:00 και έως τις 18:00, γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης με την Υποδοχή, εξαρτάται δε από τη διαθεσιμότητα και επιβαρύνεται με το 50% της αξίας μιας διανυκτέρευσης.
  9.  Όλα τα διαμερίσματά  μας και οι κοινόχρηστοι χώροι μας είναι μη καπνιστών.
  1. Δεν επιτρέπεται η φιλοξενία κατοικίδιων στο MatasApartments.

 

Στόχος μας

Στόχος μας παραμένει η παροχή εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών και με το νέο πλαίσιο της υγιεινής και της ασφάλειας σε όλους τους τομείς λειτουργίας μας, όπως καθορίζονται πλέον από τους αρμόδιους Φορείς Δημόσιας Υγείας.

 

Μείνετε Ασφαλείς, επιλέγοντας μια Ασφαλή Διαμονή!