ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
Ή χωρητικότητα του διαμερίσματος Apartment Overlooking Waterfall View δεν υπερβαίνει τα δύο(2) άτομα, τα οποίακοιμούνται σε ένα διπλό κρεβάτι ή σε δυο ξεχωριστά μονά κρεβάτια.
Το διαμέρισμα  έχει μια ιδιωτική βεράντα με θέα στο καταρράκτη και στον  κεντρικό κήπο με το συντριβάνι.
Διαθέτει ιδιωτική κουζίνα. Το πρωινό σε μπουφέ σερβίρεται καθημερινά στο εστιατόριο Aqua Vista.
 
Η  χωρητικότητα του διαμερίσματος Superior δεν υπερβαίνει τα τέσσερα (4) άτομα,  από  τα οποία τα δύο άτομα κοιμούνται σε ένα διπλό κρεβάτι ή σε δυο ξεχωριστά μονά κρεβάτια και τα άλλα δύο άτομα  κοιμούνται σε δύο ξεχωριστά  μονά  κτιστά κρεβάτια σε άλλο δωμάτιο - κουζίνα.
Το διαμέρισμα είναι διαμπερές έχει δύο μεγάλες ιδιωτικές βεράντες η μία έχει θέα σε δρόμο και η άλλη θέα σε κήπο με λουλούδια, συντριβάνι & γκαζόν. Διαθέτει ιδιωτική κουζίνα. Το πρωινό σε μπουφέ σερβίρεται καθημερινά στο εστιατόριο Aqua Vista.
 
Ή χωρητικότητα του διαμερίσματος Deluxe δεν υπερβαίνει τα τρία (3) άτομα, από τα οποία τα δύο άτομα κοιμούνται σε ένα διπλό κρεβάτι ή σε δυο ξεχωριστά μονά κρεβάτια και το τρίτο άτομο κοιμάται σε  ένα μονό μεγάλο κτιστό κρεβάτι σε άλλο δωμάτιο - κουζίνα.
Το διαμέρισμα είναι διαμπερές έχει δύο μεγάλες ιδιωτικές βεράντες η μία έχει θέα στο δρόμο και η άλλη έχει  θέα σε κήπο με λουλούδια.
Διαθέτει ιδιωτική κουζίνα. Το πρωινό σε μπουφέ σερβίρεται καθημερινά στο εστιατόριο Aqua Vista.
 
Η  χωρητικότητα του διαμερίσματος Executive δεν υπερβαίνει τα τρία (3) άτομα,  από  τα οποία τα δύο άτομα κοιμούνται σε ένα διπλό κρεβάτι ή σε δυο ξεχωριστά μονά κρεβάτια και το τρίτο άτομο  κοιμάται σε  ένα μονό μεγάλο κτιστό κρεβάτι σε άλλο δωμάτιο – κουζίνα.
Το διαμέρισμα είναι διαμπερές έχει δύο μεγάλες ιδιωτικές βεράντες η μία έχει θέα σε δρόμο και η άλλη θέα σε κήπο με λουλούδια, συντριβάνι & γκαζόν. Διαθέτει ιδιωτική κουζίνα. Το πρωινό σε μπουφέ σερβίρεται καθημερινά στο εστιατόριο Aqua Vista. 
  • Το τουριστικό συγκρότημα Matas Apartments δεν είναι υποχρεωμένο να κρατά τις βαλίτσες του πελάτη μετά την αναχώρησή του (check out).
  • Στο συγκρότημα  Matas Apartments δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα.
  • Στο συγκρότημα  Matas Apartments δεν επιτρέπεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.
  • Στο συγκρότημα  Matas Apartments απαγορεύεται η χρήση σίδερου για σιδέρωμα ρούχων καθώς επίσης και η πλύση αυτών, αφού οι υπηρεσίες αυτές προσφέρονται και παρέχονται κατόπιν χρέωσης του πελάτη .