ΟΡΟΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
 
Ή κράτηση γίνεται  μόνο με την αποστολή fax ή email και επιβεβαιώνεται με την κατάθεση προκαταβολής  ισόποσης του 25%  της συνολικής χρέωσης στον τραπεζικό λογαριασμό του συγκροτήματος.
 
Ό πελάτης  μόλις φθάσει στο συγκρότημα πρέπει να εξοφλήσει την   κράτηση είτε με μετρητά είτε με κάρτα, χρεωστική ή πιστωτική, και πριν  παραλάβει το κλειδί του διαμερίσματος.
 
Εννοείται ότι σε περίπτωση που η κράτηση δεν γίνει από μεμονωμένο πελάτη αλλά από πρακτορείο ταξιδιών, τότε η εξόφληση της κράτησης πρέπει να γίνει πριν από την άφιξη του πελάτη από το ίδιο το πρακτορείο με έμβασμα στον τραπεζικό λογαριασμό του συγκροτήματος και αυτό(πρακτορείο) πρέπει να εφοδιάσει με σχετικό VOUCHER τον πελάτη.
 
Σε κάθε περίπτωση αποστολής εμβάσματος από άλλη Τράπεζα από αυτήν του συγκροτήματος (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) τα έξοδα αποστολής και μεταφοράς από τον τραπεζικό λογαριασμό του μεμονωμένου πελάτη ή του τουριστικού πρακτορείου επιβαρύνουν πάντα και μόνο τον αποστολέα.
 

 
AΦΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
 
 
Το  check  in  γίνεται από τις 14:00 μ.μ. έως τις 24:00 μ.μ. της ημέρας άφιξης ενώ το check out γίνεται στις  12:00 μ.μ. της ημέρας  αναχώρησης.
 
Ό πελάτης, κατόπιν συνεννόησης, μπορεί να παραμείνει στο διαμέρισμα από τις 12:00 μ.μ  έως τις 18:00 μ.μ. με χρέωση το ήμισυ της συμφωνημένης τιμής διανυκτέρευσης, ενώ  μετά τις 18:00 μ.μ ό πελάτης υποχρεούται  να καταβάλλει ολόκληρο το ποσό της ημερήσιας χρέωσης.
 

 
 
ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
 
Ή ακύρωση της κράτησης σε κάθε περίπτωση γίνεται με fax ή email προς το συγκρότημα.
 
Εάν ό πελάτης ακυρώσει την κράτηση 21 ημέρες πριν από την άφιξή του, δεν υποχρεούται σε καμία πληρωμή και δικαιούται να ζητήσει πίσω τη δοθείσα προκαταβολή.
 
Εάν ό πελάτης ακυρώσει τη κράτηση στο διάστημα από 21 μέχρι 14 ημέρες πριν από την άφιξη, υποχρεούται να πληρώσει το ήμισυ  της   χρέωσης για μια ημέρα διαμονής ενώ εάν ακυρώσει αυτή στο διάστημα από 14 μέχρι 7 ημέρες πριν από την άφιξη, υποχρεούται να καταβάλει το 50% του ποσού της συνολικής  χρέωσης  της διαμονής του. 
 
Σε περίπτωση που ακυρώσει αυτήν μετά τις 7 ημέρες ή δεν ακυρώσει καθόλου ή  δεν στείλει κάποιο δημόσιο  έγγραφο που να αποδεικνύει τον σοβαρό ιατρικό λόγο που επιβάλλει την  ακύρωση της κράτησής του  ή  δεν προσέλθει ποτέ στο συγκρότημα για check in,  τότε τα ακυρωτικά που του επιβάλλονται είναι 100%, δηλαδή όλο το ποσό της χρέωσης της διαμονής του(Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού του 1979).
 
 
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ